Jurnal de Recunoștință – ziua 11

Ziua 11 de Recunoștință – #LoculTauRezervatDinSufletulMeu – azi este despre colegii de facultate si micile surprize pe care le aduce online-ul

💻 Acum vreo 2 saptamani, am moderat un workshop online al Andreei, care a avut curajul sa tina un curs online, intr-o vineri seara. Eu am fost mai mult pe partea tehnica, cu organizarea pe Zoom si sa ma asigur ca participantii ne aud si ne vad bine, ca sa avem un curs interactiv. Si printre participanti s-a aflat si una din colegele mele de liceu si facultate, Ani, care s-a bucurat tare mult sa ma vada, am povestit un pic dupa curs si ne-am gandit ca ar fi fain sa facem o reuniune cu colegii din facultate (P.S. pazea, colegi de liceu, ca o sa urmati si voi ). Asadar, am planificat o intalnire online, pe Zoom, pentru aseara.

💻 Se face ora stabilita, au intrat doar 4 persoane, si mai stiam de cativa care au anuntat ca vor intarzia. Si cum ziceau cei prezenti ca notificarile de pe grup nu prea le apar, am inceput sa trimit si in particular invitatia. Evident, cativa oameni au raspuns si pe „nepusa masa”, altii erau ocupati cu familia si desi nu s-au putut alatura, mi-au raspuns ca imi multumesc de invitatie si spera sa ne vedem cu drag data viitoare.

💻 Am stat de povesti vreo 2-3 ore, despre covid, cum e la fiecare in tara, ca unii sunt si prin strainatate, gen UK sau Germania. Evident, fiecare are povestea sa proprie si felul sau propriu de abordare si „supravietuire”. Unii, mai introvertiti nu simt diferenta prea mare in perioada asta, pentru altii e greu sa fii si parinte si angajat in acelasi timp, altii simt lipsa mersului pe munte si in natura. Dar si asa, diferiti, ne-am ascultat si ne-am bucurat sa ne revedem. Am ras si am depanat amintiri din facultate, faze amuzante de la examene si „recorduri” la anumite examene, intrebandu-ne ce mai fac oare profii nostri si daca tot acolo mai sunt sau s-au pensionat.

💻 Desi acum un an ar fi trebuit sa facem reuniunea de 10 ani, si nu am facut-o, ca nu s-au gasit oameni care sa se ocupe de acest eveniment, eu ma bucur ca aseara ne-am facut o mica reuniune de 11 ani  chiar daca a fost online, poate intr-un fel a fost chiar mai usor, ca i-am vazut pe cativa pe care altfel ar fi venit cu greu sau deloc, fiind departe.

💻 Asadar, va multumesc tuturor celor care v-ati facut timp aseara sa ne vedem macar un pic si sa ne bucuram impreuna, chiar si in aceste conditii. Si sper sa ne revedem in formatie mai mare si data viitoare (online sau offline, ramane de vazut cum va fi mai bine si posibil). Ani, Cata, Radu, Liana, Ioana, Florin, Lau, Si multumiri unuia dintre profesorii nostri, care s-a alaturat aseara si care acum, dupa 11 ani e „aproape ca un coleg de-al nostru” Mihai 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.